Faciliterare och eventkoordinator sökes till demokratiprojekt i Botkyrka

Uppdatering, 20 april: Uppdraget/tjänsten är tillsatt. Tack för era frågor och ansökningar! :) /Evelina

Vi söker en erfaren faciliterare och eventkoordinator till ett uppdrag som The Good Tribe jobbar med för Botkyrka kommun. Uppdraget gäller den mycket viktiga och spännande demokratisatsningen Antirykteskampanjen, som nu går in i ett nytt skede med hjälp av The Good Tribe. 

Vi söker dig som har följande kompetens som faciliterare och eventkoordinator:

  • Du har arbetat med demokratifrågor, mänskliga rättigheter, antirasism, medborgardialog eller liknande tidigare. Du har stenkoll på vad som händer inom sfären.
  • Du kan planera och organisera föreläsningar och utbildningar, föreslå och boka spännande gäster, koordinera marknadsföringen osv.
  • Du kan planera, organisera och moderera möten med heta diskussioner, se till att alla får komma till tals och samtidigt behålla fokus på syftet med mötet. 
  • Du är en stjärna på att få saker gjorda, mycket lyhörd, välorganiserad, van att jobba självständigt och en mästare på att hålla kontakten med många olika intressenter samtidigt.
  • Du har egen dator och telefon.
  • Det är ett mycket stort plus om du har lokalkännedom och nätverk i Botkyrka.

Vi erbjuder:

  • Uppdraget är betalt och på cirka 160 timmar fördelat över året. Vi kan anställa dig eller betala via faktura om du har F-skatt.
  • En kreativt uppdrag där dina idéer får ta stor plats.
  • Ett dynamiskt team, spännande nätverk och ett innovativt sammanhang att utvecklas i.

Här finns mer information om vad som gjorts tidigare i projektet: 

Antiryktesbilagan gjord i samarbete mellan Botkyrka kommun och tidningen Södra sidan (PDF)
Slutrapport Antirykteskampanjen, Botkyrka Fördomsfritt (C4i) (PDF) 

Frågor och ansökan

För frågor kontakta mig, Evelina Lundqvist på evelina@thegoodtribe.com.

Maila din ansökan, CV med relevanta referenser till evelina@thegoodtribe.com.
Ansökningar tas emot löpande. Jobbet/uppdraget ska tillsättas så snart som möjligt.

Skicka din ansökan NU! Vi ser massor fram emot att läsa den! :D 

Om The Good Tribe 

The Good Tribe är en kreativitets- och hållbarhetsbyrå som rör sig i gränslandet mellan kreativa näringar och hållbar utveckling. Vi kombinerar kreativitet och innovation med sociala, miljömässiga och ekonomiska aspekter - allt för en hållbar planet. Vi är experter på hållbar utveckling och erbjuder modiga kunder innovativa och deltagarorienterade upplevelser, metoder och processer att skapa levande och inspirerande möten mellan människor. Vi utför affärsrådgivning, samt designar, faciliterar och modererar workshops, utbildningar och konferenser. Som de samhällsentreprenörer som vi är utvecklar vi även egna initiativ som Zero Waste Jam och nystartade #lovezerowaste. Vår mission är att verka för att uppfylla FN:s hållbarhetsmål i Agenda 2030. The Good Tribe arbetar internationellt, framförallt i Sverige och Österrike.