Release MethodKit for Sustainable Development

Sustainable-Dev-Release

3NewKits This will be an awesome week. Our precious MethodKit for Sustainable Development (in English) is going to be released into the world. As will the MethodKits for Equality (in English) and Web Development version 2  (in English). 

You can pre-order the MethodKit for Sustainable Development until Thursday this week. That's the day of our release party in Stockholm. The release of the MethodKit in German will happen some time in June.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Invitation to our release party in Stockholm on Thursday! (Well, as you can see we've only written it in Swedish so far...)

Du är hjärtligt välkommen på releasefesten av MethodKit for Sustainable Development! Kom och njut av vårkvällen med trevligt sällskap, rosa bubblel, groovig musik med DJ: ChocoChili samt en unik möjlighet att testa och leka runt med de sprillans nya korten för hållbar utveckling.

Ett års hårt arbete har nu resulterat i MethodKit for Sustainable Development - 55 illustrerade kort som triggar igång lösningsfokuserade diskussioner och innovationsprocesser - samt ett tillhörande workshop-upplägg. Det har varit fantastiskt kul och kreativit utmanande! Nu börjar uppgiften att sprida metodkittet och våra workshops över världen.

Tid: 8 maj, kl 18:00-22:00 Plats: Ekobanken, Lilla Nygatan 13, Stockholm, T-bana Gamla Stan RSVP: På Facebook eller genom ett mail till oss.

Välkommen att fira med oss! Sandra Kinnaman Nordström, Evelina Lundqvist, Gayathri Rathinavelu, Ida Lemoine och Ola Möller

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

MethodKit for Sustainable Development består av 55 illustrerade kort. Varje kort representerar en viktig aspekt av hållbar utveckling. Med hjälp av metodmaterialet MethodKit for Sustainable Development kan du sätta igång en spännande, lösningsfokuserad hållbarhetsdiskussion.

Kitet kan exempelvis användas för att utveckla din organisations vision, hållbarhetsstrategi, positionering på marknaden, produkt- och tjänsteutveckling, CSR-satsningar, riskanalys och ansvarsfrågor.

För att få ut det mesta av korten i ditt hållbarhetsarbete kan du certifiera dig som processledare för MethodKit for Sustainable Development.

MethodKit for Sustainable Development har skapats genom ett nära samarbete mellan MethodKit och The Good Tribe.

Here's our release party invite on Facebook (in Swedish).