Zero Waste Youth Meeting Sweden

zwy sweden meeting-01

zwy sweden meeting-01 Välkommen till en helg full med inspiration och praktiska tips på hur du kan omvandla ditt hem, din arbetsplats och andra delar av din vardag till Zero Waste! Fokus kommer att ligga på att hur man kan använda sig av glädje och kreativitet för att skapa beteendeförändringar som bidrar till ett Zero Waste samhälle.

Med utgångspunkt i Zero Waste teorins tre R - Reduce, Reuse, Recycle, får du en gedigen genomgång av varför Zero Waste? Hur Zero Waste? Men viktigast av allt får du användbara verktyg för att själv kunna skapa en plats som är Zero Waste!

Under två spännande dagar blandar vi inspiration, innovation, kreativitet och kunskapsinhämtning med konkreta verktyg. Bygg nätverk och bli del av en global rörelse!

Program

Lördag den 4 maj, kl 12.00 - 16.00 Inspirationsföreläsning och workshop om Zero Waste och cirkulär ekonomi med Pål Mårtensson från Kretsloppsparken, Göteborg.

Söndag den 5 maj, kl 12.00 - 16.00 Upcycling och workshop om hur man designar kreativa och attraktiva Zero Waste system med praktiska exempel från Lindsbergs Kursgård.

Zero Waste Youth Zero Waste Youth Meeting Sweden är en del av den globala rörelsen Zero Waste Youth som har sitt säte i Florianopolis, Brasilien.

Registrering eller frågor Maila sandra@thegoodtribe.com Tel: 070-793 66 99

Kursen arrangeras med ekonomiskt stöd från Falun kommun genom råden för hållbar utveckling och i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.